Eva González
Eva González

Eva González

Desde molt petita m’ha agradat el món del espectacle. Ja vaig neixer amb el dó de cantar que amb els anys he anat perfeccionant i aprenent fins arribar a ser professional, fent 5 anys de solfeig i piano al conservatori de música de Sabadell.Per acabar de perferccionar-me, vaig fer Classes de interpretaçio musical amb Queta Barcelo.

La meva carrera artística va començar quan tenia 14 anys, actuant en diferents concerts amb cantants com a Manolo Escobar, Chiquetete, Las Salazar, Antonio Alemania, etc…

Al 1992 vaig entrar com cordinadora de un programa de TV Sabadell, Estrelles en miniatura. Acabant amb un curs de maquillatge i perruqueria professional

Al 1994 es fa realitat un projecte, treure un disc al mercat amb el nom de Crizana. Actuant en direfents concerts organitzats per emisores de ràdio, com 40 Principales, Cadena Dial, etc… Representant a Espanya al Festival de Rumania Cerbul de Aur al 1995 actuant en directe davant 60.000 persones.

A partir del 1995 colaborant i participant amb la nostre empresa, que amb la ajuda del meu marit hem aconseguit ser una parella molt professional. Arribant a guionitzar, produir i editar tots els treballs fins a la perfecció final.