Daniel Albors
DAniel Albors

Daniel Albors

Ja fa més de 25 anys que m’ha passiona el món audiovisual, l’imatge en moviment, el record visual, creativitat en la seva màxima expresió.

Primer de tot ,la creació de disseny lineal tècnic i creatiu, passant per la fotografia fins arrivar al sector audiovisual professional.

Els meus principis van ser a la Televisió de Sabadell amb els directes a plató, operador de càmera en gravacións ENG, enllaços en directe, realitzador i regidor de varis programes. Seguin la meva trajectòria professional en diferents productores audiovisuals, treballant com a operador de càmera i editor de vídeos, participant en el Concert Lluitem Tots Junts Contra La Sida el 1993 al Palau Sant Jordi de Barcelona, realitzan un documental al Camerún per Antena 3, TV3 i Tele5.

Al 1999 al 2006 com a free Lance realitzan directes per a Canal+, ESPN, Tele5, TV3, Rai 1, en reportatges de la Champions League, Formula 1, campanya electoral. Al 2002 operador de càmera en la pel.licula The Mix, intercalant amb diferents curts, concerts, corporatius, pasarel.les de moda, spots publicitaris, etc…

En tots aquests anys no he deixat de fer reportatges socials, començan amb el format analògic i actualment en 4K, sempre amb la professionalitat i creativitat que té la nostra empresa.